Back To Top

ZIMA PUNA ŽIVOTA

Datum odrzavanja : 23.01.2024

U srijedu 24. siječnja 2024. započeli smo s provedbom novog oblika rekreacije – ZIMA PUNA ŽIVOTA!

Ovaj program nudi alternativne oblike zabave za sve one koji žele razbiti dosadnu svakodnevicu i unijeti nešto novo u svoje slobodno vrijeme.

Prva aktivnost bila je ZUMBA – fitnes program savršen za sve koji žele uključiti više pokreta u svoju sportsku rutinu, ali na zabavan način kroz ples. Veliki odaziv ove radionice ukazuje da je upravo nešto novo trebalo zajednici u Murteru.

Za vas spremamo još razne aktivnosti poput tečaja joge i poslijepodneva društvenih igara, a do tad pogledajte kako je izgledala prva radionica, a tu možete i pogledati kalendar nadolazećih aktivnosti!

Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

+