Back To Top

Coworking centar

Vizija

Murter od svibnja 2022. u prostoru DC JEDRO nudi i moderan coworking centar. Time se svim zainteresiranima stavio na raspolaganje prostor u produktivnom, poticajnom i suradničkom okruženju, dizajniranom po mjeri svih kojima treba mjesto za rad, a koji ne žele unajmiti „pravi“ ured, bez obzira na područje djelatnosti.

 

Idealni korisnici Coworking centra u Murteru

…su tvrtke, obrti, udruge, nevladine organizacije ili pojedinci koji imaju potrebu za fizičkim radnim mjestom na kojem žele imati mogućnost umrežavanja, suradnje i razmjene ideja te za korištenjem prostora za različite sastanke, prezentacije, radionice i aktivnosti, ali i kao radno mjesto (u duhu popularnog remote rada) u sali za sastanke, dvorani ili na radnim jedinicama.

Jedro je prostor koji je otvoren svima; fizičkim i pravnim osobama te poslovnim subjektima i poduzetnicima.

Da nabrojimo samo neke od njih;

  • Startupovi
  • Poduzetnici
  • Freelanceri
  • Digitalni nomadi
  • Dizajneri
  • Novinari
  • Fotografi
  • Pisci…

Prostor Coworking centra

Prostor Coworking centra Jedro nalazi se na drugom katu zgrade Općine Murter Kornati i stoji na raspolaganju svim zainteresiranima uz prethodnu rezervaciju prostora. Coworking centar Jedro sastoji se od sale sale za sastanke i dvorane, a u sklopu njega dostupna je i mala čajna kuhinja.

 

Sala za sastanke

U sklopu Coworking centra Jedro moguće je rezervirati Salu za sastanke koja može primiti maksimalno 14 osoba. Korisnicima je u Sali za sastanke na raspolaganju wi fi, televizor, stalak za flip chart, konferencijski stol i stolice. Sala je opremljena i klimatizacijom, a odvojena je od Dvorane staklenim zidom. Osim tehničkih uvjeta koje korisnicima stoje na raspolaganju, prostor sale je prozračan, okupan prirodnim svjetlom, a kroz prozore sale pruža se impresivan pogled na murterski akvatorij.

Ukoliko se Sala za sastanke želi koristiti zajedno s Dvoranom, Dvoranu je potrebno zasebno rezervirati.

 

Dvorana

U sklopu Coworking centra Jedro moguće je rezervirati i Dvoranu koja može primiti maksimalno 20 osoba. Korisnicima u Dvorani na raspolaganju je wi fi, projektor, projekcijsko platno, stalak za flip chart, mikrofoni, mikseta, ormarići za odlaganje koje je moguće zaključati, stolice, stolovi koji se mogu prilagoditi željenom tipu aktivnosti. Prostor je klimatiziran, prozračan i okupan prirodnim svjetlom, a od Sale za sastanke odvojen je staklenim zidom. Salu je moguće koristiti u isto vrijeme kada i Dvoranu. Ukoliko se Dvorana želi koristiti zajedno sa Salom za sastanke, potrebno ju je zasebno rezervirati.

 

Radne jedinice

Dvoranu i Salu za sastanke moguće je koristiti kao radne jedinice. Moguće je unajmiti radni stol i zajedno s njim svu gore nabrojanu opremu.

Lokacija

Butina 2, 22243 Murter

Najam prostora

+