Back To Top

EKO SRIJEDE SU PONOVNO S VAMA!

Datum odrzavanja : 24.01.2024.

Danas, 24. siječnja 2024. u posjet su nam došla djeca iz vrtićke skupine “Školjkica” – područni objekt Betina, u sklopu Dječjeg vrtića “Spužvica” – Tisno zbog jednog posebnog razloga. Omiljene eko srijede su opet s vama i u 2024.!!! 🌏

U sklopu projekta “Kornati – važno je o moru znati 8”, za prvu radionicu riječ dana je bila BIORAZNOLIKOST. Djeca su kroz zabavne igre učili o različitim vrstama koji žive na planeti zemlji, razlici između živog i neživog svijeta i što je potrebno živim organizmima da prežive. Radionica je zaokružena bojanjem i crtanjem različitih živih bića, te igrom oponašanja životinjskog svijeta.

Mališani su naučili novu riječ i pokazali maštu, kreativnost i znanje u prepoznavaju raznih biljnih i životinjskih vrsta. 🌱

U galeriji pogledajte kako je bilo

*Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

+