Back To Top

ZADNJI DAN SIJEČNJA REZERVIRAN JE ZA HIP HOP

Datum odrzavanja : 31.01.2024.

Najdepresivniji mjesec u godini pozdravili smo s našom hip hop radionicom, jer kako se boriti protiv siječanjskog bluesa, nego plesom!

Već tradicionalno naše volonterke Romina i Juliette za polaznike su pripremile raznolik repertoar od zabavnih igara poput kraljice majmuna gdje jedna osoba radi plesne pokrete, a ostali je moraju kopirati, do igre zrcala koja služi za zagrijavanje.

Vježbanje i usavršavanje koreografije je bilo sljedeće na redu, naravno uz učenje novih koraka. Cure su morale u paru osmisliti vlastite korake koje će na sljedećem treningu predstaviti jedni drugima. Motiviranost i želja za napredovanjem je očita jer svaki put nas iznenade s vještim plesnim pokretima.

Ponovno plešemo sljedeće srijede, a do tada pogledajte kako smo se proveli jučer.

Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

+