Back To Top

SHAKE IT OFF – NOVA KOREOGRAFIJA NA HIP-HOP RADIONICI

Datum odrzavanja : 20.03.2024.

Jedan dan u tjednu u DC Jedru rezerviran je za hip-hop, a na ovotjednoj radionici započelo je učenje potpuno nove koreografije!

Nakon što smo odigrali naše tradicionalne igre za zagrijavanje, cure su se prisjetile svega što su naučile kroz proteklih skoro pola godine provedbe radionice. Od prve koreografije i jednostavnih plesnih koraka, do vrlo izazovnih elemenata koje su usavršile, vidljivo je da su naše polaznice iznimno napredovale. Upravo zbog toga, pred njih smo stavili izazov nove koreografije. Teži pokreti i ritmična melodija, savršeni su alati da pokažu sve što su naučile.

Sljedeći tjedan nastavljamo s usavršavanjem nove točke!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

+