Back To Top

RADIONICA KREATIVNOG CRTANJA U JEDRU

Datum odrzavanja : 19.03.2024.

Crtanje za neke dolazi potpuno prirodno, no drugima predstavlja veliki izazov. Upravo iz tog razloga, naša ESC volonterka Romina u utorak 19. ožujka održala je radionica crtanja u DC Jedru.

Za pretposljednju radionicu programa Zima puna života, posvetili smo se crtanju prateći jednostavne korake. Naši polaznici su od jednostavnih oblika kruga i trokuta stvorili kreativne likove iz crtića. Zaista smo impresionirani s krajnjim radovima!

Sljedeći tjedan organiziramo zadnju radionicu u sklopu zimskog programa, a ovaj program završavamo kako smo i počeli – PLESOM!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

+