Back To Top

SAMOPOUZDANA DJECA – EDUKATIVNO PREDAVANJE

Datum održavanja: 4.3.2022.

 

U petak, 4. ožujka 2022., u sklopu kalendara Društvenog centra JEDRO održalo se predavanje na temu samopouzdanja djece i mladih u organizaciji udruge Ogranak Matice hrvatske u Murteru. Predavanje je održao psiholog Dario Kovač iz Kabineta za ranu intervenciju Zadar. Na predavanju je sudjelovalo 15 sudionika. Koordinatorica udruge ih je na samom početku pozdravila i onda je riječ prepustila predavaču. On je uz pomoć PowerPoint prezentacije tumačio teoretski dio, a kasnije je vrijeme posvetio postavljenim pitanjima iz publike.

Cilj ovog predavanja bio je informirati sve zainteresirane o temi koja je dobila najviše glasova na anketi koju je provela koordinatorica udruge. Pričalo se o razvoju samopouzdanja kod djece i mladih, načinima kako roditelji i okolina utječu na emocionalni razvoj djece i što roditelji mogu napraviti da omoguće svojoj djeci optimalan psihološki razvoj. Uz sve navedeno, dobili su mogućnost za kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme.

Rezultat ovog predavanja su informirani roditelji, učitelji, odgajatelji (..) koji su sudjelovanjem na ovom predavanju dobili neki novi uvid u temu koja im je poznata.

+