Back To Top

PROTIV STUDENOG SE BORIMO PLESOM!

Datum održavanja: 16.11.2023.

Studeni je donio hladnije dane, ali najbolji lijek je ples! 👯

U srijedu 16. studenog 2023. u DC Jedro započela je besplatna hip hop radionica za djecu od 8-14 godina. Naša volonterka Romina iz Španjolske vješta je plesačica, pa je htjela Murterskoj djeci pružiti još jedan oblik rekreacije kroz tečaj modernih plesova, s fokusom na hip hop. Glavni cilj radionice, osim poticanja bavljenja sportom, predstavlja zabavu i druženje.

Na prvoj radionici su pokazali svoj potencijal, a u nadolazećim mjesecima djeca će imat priliku izbrusiti svoj talent i postati pravi umjetnici plesa.

Bacite oko na galeriju ako želite znati kako je sve prošlo, a ponovno plešemo sljedeće srijede! 💃🕺

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

U aktivnosti su sudjelovali volonteri iz programa Europskih snaga solidarnosti.

+