Back To Top

POVEZIVANJE OTOKA KROZ SPORT

Datum održavanja: 18.3.2023.

 

Sportsko-kulturno-umjetničko društva “Kreativac” sa sjedištem u Murteru, održalo je 18.03.2023. edukativno  – praktično predavanje  pod nazivom „Mala akademija aktivnog življenja „ – program za djecu od 6-16 godina.

Praktična edukacija bila je namijenjena svim stručnjacima koji se bave organiziranjem tjelovježbe za djecu (trenerima, terapeutima, profesorima tjelesne i  zdravstvene kulture, djelatnicima u vrtićima,učiteljima razredne nastave ali i svima ostalima koji su  željeli naučiti više o navedenoj temi)

 

To je prvo u nizu edukativnih predavanja koje će se održati u sklopu projekta „Poticanje razvoja civilnog društva na otoku Murteru” – sufinanciranog od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije.

 

Cilj projekta je povezivanje otoka (otočnog stanovništva) kroz sport a edukacije su koncipirane na način da ponude rješenje za česte problema različitih dobnih i specifičnih skupina (djeca, radno aktivna sjedilačka populacija (mlađa i srednja dob), starija i srednja dob, specifična populacija – trudnice i porodilje).

Sudjelovanje na svim budućim edukacijama je besplatno.

Prijava na mail je obavezna: marija.baricic@hotmail.com

 

Nadamo se vidjeti Vas u što većem broju!

+