Back To Top

INTERAKTIVNA KONZULTATIVNA RADIONICA – VIZIJA, MISIJA, CILJEVI I AKTIVNOSTI, TE MODEL UPRAVLJANJA ARHEOLOŠKOM PLAŽOM COLENTUM, NASTAVAK

Datum održavanja: 26.10.2021.

U utorak, 26.10.2021. s početkom u 11.00h u online okruženju održao se nastavak interaktivne konzultativne radionice Vizija, misija, ciljevi i aktivnosti te model upravljanja Arheloškom plažom Colentum.

Nakon vrlo uspješne radionice u vezi izrade prijedloga vizije, misije, ciljeva i aktivnosti, te modela upravljanja javnim prostorima u Općini Murter-Kornati  koja se održala 13. listopada 2021. i na kojoj smo dobili vrijedne uvide o pet javnih prostora; Amphorariumu, Kino Sali Žut, Arheološkoj plaži Colentum, Bivšem vojnom kompleksu Raduč te bivšoj Sokolani odlučili smo se još jednom posvetiti arheološkom lokalitetu Colentum i to iz perspektive vrlo različitih dionika.

Zaključak ove radionice bio je da se u Colentum nastavlja valorizirati i to kroz različite projekte koji se trenutno provode, a također se i ovim sastankom doprinijelo povezivanju različitih dionika koji do sada nisu bili u prilici surađivati.

+