Back To Top

ZAPOČEO PROJEKT “EMULZIJA 2-ENERGIJA MLADIH U LOKALNOJ ZAJEDNICI”

Datum održavanja: 17.1.2023.

 

Prošlogodišnji projekt eMUlzija-energija mladih u lokalnoj zajednici ove godine dobiva svoj nastavak!

Danas,17.01.2023., održan je početni sastanak projekta eMUlzija 2 – energija mladih u lokalnoj zajednici financiranog iz Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Jako smo sretni što imamo priliku provoditi ovaj projekt, nama srcu drag baš zbog povezivanja otoka i dalmatinskog zaleđa. Partneri su ovog puta murterska udruga DAM, Općina Murter-Kornati i Općina Promina.

Cilj projekta, koji je započeo s prvim danom nove godine, je doprinos osnaživanju kapaciteta mladog stanovništva u svrhu preuzimanja uloge aktivnih dionika u Murteru i Promini.

Projektnim aktivnostima ispunit će se i dva posebna cilja; kapacitiranje mladih Šibensko-kninske županije za društveno poduzetništvo i voluntarizma mladih te osnaživanje mladih za društveni aktivizam kroz regeneraciju dramskog amaterizma u Murteru.

Projekt je pun aktivnosti za mlade – od razmjene mladih, preko prilike za međunarodno iskustvo volontiranja do dramskih radionica. Jedva čekamo da se mladi uključe i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se jave putem društvenih mreža ili na mail: mail@argonauta.hr

Veselimo se vidjeti finalne rezultate! 🙂

+