Back To Top

SASTANAK/RADIONICA OSMIŠLJAVANJA MOGUĆNOSTI SURADNJE NA BOLJEM KORIŠTENJU PROSTORA U JAVNOM VLASNIŠTVU NA PODRUČJU OPĆINE MURTER KORNATI – EX-SOKOLANA I KINO SALA ŽUT

Datum održavanja: 14.1.2021.

 

U okviru projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka“ nastavljamo s organizacijom sastanaka i radionica sa zainteresiranim dionicima. Cilj ovih susreta je prikupljanje ideja, prijedloga, ali i iskaza interesa, potreba i mogućnosti suradnje na boljem korištenju vrijednih javnih prostora na području Općine Murter Kornati. Osnovna namjera je aktiviranjem ovih javnih resursa doprinijeti unapređenju kvalitete života, ali i razvoju novih društvenih, gospodarskih, kulturnih, obrazovnih, ekoloških i drugih aktivnosti i projekata koji mogu pomoći i u pružanju odgovora i povećanju otpornosti na aktualne izazove i krize.

Sastanak je uključio kratko upoznavanje s projektom, ciljevima i mogućnostima uključenja te razgovor i diskusiju oko osmišljavanja mogućih zajedničkih programa, projekata i aktivnosti za navedene prostore. Sastanak se održao u Edukacijskom centru, Put hrvatskih vladara 47, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

+