Back To Top

REFLEKSIJA ZA 5!

Datum održavanja: 6.12.2023.

Danas smo s našim volonterkama Rominom i Juliette napravile refleksiju svega što im se događalo kroz studeni. Romina se osvrnula na svoj drugi mjesec boravka na Murteru, dok je Juliette podijelila utiske svog prvog mjeseca volontiranja.

Cure su prvo nacrtale obris svoje ruke na kojoj svaki prst ima svoje značenje. Na palac su napisale nešto što im se svidjelo, kažiprst nešto što ih je iznenadilo, srednji nešto što im se nije svidjelo, prstenjak o čemu žele znati više i mali prst je predstavljao sitnicu koja ih je oduševila.

Volonterkama je ovo bilo vrlo korisno, a moglo bi biti i vama!

*Europske snage solidarnosti (ESS) program su Europske unije za jačanje solidarnosti u raznim područjima: od pomoći osobama u nepovoljnom položaju i pružanja humanitarne pomoći do angažmana za zdravlje i okoliš u EU-u i šire.

Program mladima pruža priliku da odgovore na potrebe zajednice, daju konkretan doprinos društvu i pritom stječu neprocjenjivo iskustvo i razviju nove vještine. Program je namijenjen i organizacijama aktivnima u području solidarnosti koje žele uključiti mlade u svoje aktivnosti.

+