Back To Top

POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE

Datum održavanja

14.7.2020

Predstavljanje projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka”

Ovim putem Vas pozivamo na konferenciju za medije koja će se održati u utorak 14. srpnja 2020. s početkom u 9.30h, na adresi Uvala Čigrađa, Beach Bar Lantana, Murter.

Povod konferenciji je predstavljanje javnosti projekta „JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka” koji je službeno otpočeo 29. svibnja 2020.godine te će trajati do 29. svibnja 2022. godine, odnosno 24 mjeseca, ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna bespovratnih sredstava koje sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85%) te Republika Hrvatska iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%).

Nositelj projekta je Udruga za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja Argonauta. Partneri na projektu su Općina Murter-Kornati, Kulturno-umjetnička udruga Zaokret, Ogranak Matice hrvatske u Murteru, Udruga za promicanje vrijednosti drvenog broda i tradicionalnih načina plovidbe „Latinsko idro“, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split te Sveučilište u Zadru. Suradnici ovog projekta su Karnevalska udruga „Murterske poklade“ i udruga Dramski amateri Murter.

Na konferenciji će biti prisutni predstavnici svih navedenih organizacija, uključujući i načelnika Općine Murter-Kornati Tonija Turčinova. U provedbi konferencije će se poštivati sve trenutne epidemiološke mjere i preporuke.

Veselimo se Vašem dolasku i srdačno Vas pozdravljamo!

U ime projektnog konzorcija,

Ivona Jadrić, dipl.oec., Razvojna direktorica Argonaute

+