Back To Top

MUZIČKE PRILIKE ZA MLADE

Datum održavanja: 12.3.2022.

 

U subotu 12. ožujka, u sklopu kalendara Društvenog centra Jedro održalo se predstavljanje muzičkih prilka za mlade u organizaciji udruge Zaokret, a voditeljica je bila koordinatorica programa Nina Šegović.

Radionica je započela predstavljanjem sudionika i razgovora o vlastitim poslovnim  statusima te aspiracijama za budućnost.

Cilj ove radionice bio je informirati sudionike o mogućnostima zaposlenja u glazbenoj struci i o raznovrsnosti glazbenih kampova u službi usavršavanja glazbenih vještina. Također, cilj je bio i upoznati mlade glazbenike s načinima promoviranja svog benda radi veće vidljivosti, a postigao se dijeljenjem promotivnog materijala u obliku isprintanog logotipa jednog od bendova koji imaju dizajniran logotip.

Sudionici su saznali na koje se sve poslove mogu aplicirati ukoliko posjeduju literarne, vizualne ili komunikacijske te digitalne vještine dodatno uz glazbene. Također, sudionici su u drugom dijelu predavanja bili pozvani da projiciraju viziju sebe i benda s kojim nastupaju te razmisle o načinima promocije svojeg imena, svoje muzike odnosno svog talenta.

+