Back To Top

Maslina je naše blago! – radionica

Datum održavanja: 1.6.2021.

 

Kroz provedbu projekta Promicanje važnosti obrađivanja maslinika i srodnih kultura na prostoru PP Vransko jezero, NP Kornati i Modrava čiji je nositelj udruga Vranski prior bit će održana radionica pod nazivom Maslina je naše blago! u prostorijama DC Jedro u Murteru, u utorak, 01.06. u 10 sati. 

Između ostalog, na radionici će stručnjaci pričati o mogućim aktivnostima okupljanja, informiranja i educiranja vlasnika maslinika i drugih srodnih kultura na prostorima provedbe projekta, potencijalima maslinarstva i proizvodnje visokovrijednih te brendiranih poljoprivrednih proizvoda, ali i o spremnosti dionika na suradnju s javnim ustanovama radi revitalizacije i unapređenja poljoprivredne proizvodnje.

Sudionici radionice su stručni suradnici na projektu Robert Bobinac, Kristian Šarić, Simona Zaninović te kao gost predavač mr.sc. Radoslav Bobanović, suosnivač poljoprivredne zadruge Maslina i vino iz Polače.

Pozivamo sve kojima je poljoprivreda hobi ili zanimanje da se odazovu i saznaju korisne informacije vezano za ovu djelatnost!

+