Back To Top

Kreativni i humanitarni Božić u Društvenom centru Jedro

Datum održavanja: 7.12. - 15.12. 2021.

 

Prosinac će u Društvenom centru Jedro biti pun kreativnog druženja koje će organizirati lokalne murterske udruge Latinsko idro, Ogranak Matice hrvatske u Murteru i Argonauta. Tako će se svi zainteresirani u Murteru moći pridružiti jednoj od udruga i zajedno s njima izrađivati božićne ukrase od recikliranih materijala. Ove godine će se aktivnostima udruga pridružiti i mlade snage murterske lokalne zajednice pod nazivom Klub po guštu.

Uz spomenute udruge i njihova druženja, Kulturno umjetnička udruga Zaokret organizirat će jam session, odnosno druženje uz akustičnu glazbu.

Prvo na redu druženje, u utorak 7. prosinca održat će udruga Latinsko idro, a u danima koji slijede i ostale udruge. Sve ukrase koje zajednički izradimo prodavat ćemo na Božićnom sajmu 19. prosinca u Murteru na Hramini, a sva sredstva koja se prikupe preusmjerit ćemo u humanitarne svrhe za liječenje male Kiare iz Tribunja.

Zato pozivamo sve koje zanima rad lokalnih udruga Murtera da nam se pridruže u danima koji slijede, da se u kreativnoj atmosferi upoznate s njihovim radom te da zajedno učinimo nešto dobro u ovim predblagdanskim danima.

+