Back To Top

Kreativna radionica – izrada ukrasa i motiva za Bake

Datum održavanja: 5.2.2022.

KU Murterske poklade, u sklopu projektnih aktivnosti koje se održavaju u DC Jedro, 5. veljače 2022. godine održala je II. po redu dvosatnu subotnju kreativnu radionicu koja će se i nastaviti u posljednjem terminu, 3. subotu za redom 12.02.2022.

  1. Kreativna radionica, ovaj put pod temom i nazivom „Izrada ukrasa i motiva za Bake“ u najavnom pozivu koristila je svoj cilj koji je kazivao:

Ukrasa izraditi što više!

Da i tvoje ime u Bakama piše!

Zabaviti i podružiti se, zaboraviti brime i

ponoviti 12.02. na istom mistu u isto vrime!

Prema idejnim predlošcima i motivima pružio se uvid u mogućnosti stvaranja te su polaznici potom svojim idejnim konceptom realizirali svoja djela.

Radionica je bazirana na upotrebi dotrajalih / odbačenih / iskorištenih predmeta i materijala poput starog papira, kartona, tkanina, boja, kišobrana i sl. u svrhu redizajniranja i rekonstruiranja u svrhu nove namjene, uporabe, funkcije u jednom zajedničkom pogledu, a to je na temu Bak’ – maškara, karnevala.

Ukrašavala / izrađivala su se personalizirana mala umjetnička djela koja će krasiti i uveseljavati Dane o’ Bak’ u sklopu postava izložbe „Kulturni dan o’ Bak’“ 23.02.2022.

+