Back To Top

Javna prezentacija prijedloga strateških planova za prostore u vlasništvu Općine Murter-Kornati; RADUČ; SOKOLANA; KINO SALA ŽUT; AMPHORARIUM; COLENTUM; DC JEDRO

Datum održavanja: 26.4.2022.

 

U utorak, 26. travnja 2022. u Društvenom centru Jedro s početkom u 11.00h, održana je javna prezentacija prijedloga strateških planova za prostore u vlasništvu Općine Murter-Kornati; RADUČ; SOKOLANA; KINO SALA ŽUT; AMPHORARIUM; COLENTUM; DC JEDRO.

Do predstavljenih strateških planova smo došli na zajedničkim sastancima s lokalnim dionicima, nakon kojih je bilo potrebno pozvati javnost da ih upoznaju i daju svoje komentare i prijedloge na vizije, misije, ciljeve i aktivnosti koje smo zamislili da se provode na prostorima Raduča, Sokolane, Kino sale Žut, Amphorariuma, Colentuma i Društvenog centra Jedro. 

Uvažavajući komentare javnosti kreirat ćemo i finalne dokumente strateških planova za svaki od prostora.

Prijedlozi strateških planova postavljeni su u Društvenom centru Jedro u obliku plakata, a pored svakog plakata rezervirano je i mjesto za komentare. Stoga, pozivamo i ostalu zainteresiranu javnost da do 4. svibnja navrati u naš Društveni centar i doprinese stvaranju finalnih dokumenta svojim komentarom i prijedlozima.

Također, dokumenti prijedloga strateških planova za svaki od prostora i grafički prikaz plakata objavljeni su na web stranici www.jedro.eu i društvenim mrežama Društvenog centra Jedro i Općine Murter-Kornati pa pozivamo sve zainteresirane da nam svoje komentare dostave u inbox ili na mail jedro@argonauta.hr do 26. svibnja 2022.

+