Back To Top

POZIV FIZIČKIM I PRAVNIM OSOBAMA TE POSLOVNIM SUBJEKTIMA NA KORIŠTENJE COWORKING CENTRA JEDRO

 

Murter je u svibnju 2021. godine dobio novouređeni prostor koji je zamišljen da služi kao platforma za ostvarenje međusektorske suradnje i društvenog razvoja kroz pružanje društvenih programa i aktivnosti svima zainteresiranima u Murteru, ali i šire.

Riječ je o Društvenom i coworking centru Jedro koji se nalazi u zgradi Općine (Butina2, 22243 Murter, 2.kat) i u kojem se može rezervirati i koristiti prostor za različite sastanke, prezentacije, radionice u sali za sastanke ili dvorani, ali i kao svakodnevno ili povremeno radno mjesto (u duhu popularnog remote rada) na radnim jedinicama.

Imate zaposlenike koji rade od kuće  – povećajte njihovu efikasnost korištenjem usluga coworkinga. U prostorima Jedra može se na mjesečnoj razini unajmiti radni stol s internetom i ormarićem s ključem za odlaganje stvari, u radnom vremenu od 7 do 15 sati od ponedjeljka do petka.

Jedro je prostor koji je otvoren svima; fizičkim i pravnim osobama te poslovnim subjektima i poduzetnicima uz cijene izražene u cjeniku.

Uz to da fizičke osobe, poduzetnici i poslovni subjekti koji dolaze s područja Murtera ostvaruju popust od 50 % na cijene izražene u cjeniku.

 

Što Jedro nudi?

Sala za sastanke

U sklopu Coworking centra Jedro moguće je rezervirati salu za sastanke koja može primiti maksimalno 14 osoba. Korisnicima je u sali za sastanke na raspolaganju wi fi, televizor, stalak za flip chart, konferencijski stol i stolice. Sala je opremljena i klimatizacijom, a odvojena je od dvorane staklenim zidom. Osim tehničkih uvjeta koje korisnicima stoje na raspolaganju, prostor sale je prozračan, okupan prirodnim svjetlom, a kroz prozore sale pruža se impresivan pogled na murterski akvatorij.

Ukoliko se sala za sastanke želi koristiti zajedno s dvoranom, dvoranu je potrebno zasebno rezervirati.

Dvorana

U sklopu prostora Jedro moguće je rezervirati i dvoranu koja može primiti maksimalno 20 osoba. Korisnicima u dvorani na raspolaganju je wi fi, projektor, projekcijsko platno, stalak za flip chart, mikrofoni, mikseta, ormarići za odlaganje koje je moguće zaključati, stolice, stolovi koji se mogu prilagoditi željenom tipu aktivnosti. Prostor je klimatiziran, prozračan i okupan prirodnim svjetlom, a od sale za sastanke odvojen je staklenim zidom. Salu je moguće koristiti u isto vrijeme kada i dvoranu. Ukoliko se dvorana želi koristiti zajedno sa salom za sastanke, potrebno ju je zasebno rezervirati.

Radne jedinice

Dvoranu i salu za sastanke moguće je koristiti kao radne jedinice. Moguće je unajmiti radni stol i zajedno s njim svu gore nabrojanu opremu.

Kako rezervirati prostor?

Željeni termin/uslugu coworkinga možete rezervirati na mail jedro@argonauta.hr, na broj telefona 099/389 4911 te kroz rezervacijski sustav na linku https://jedro.eu/coworking-centar/#najam-prostora

 

Više informacija o samom prostoru i cjeniku pronađite u privitku i na linku https://jedro.eu/coworking-centar/

 

Slobodno informaciju proslijedite suradnicima za koje smatrate da bi ih zanimale navedene usluge.

Više informacija – kontakt osoba: Suzana Suman, suzana@argonauta.hr 099/389 4911.

+